Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

FinanceFactor wederom Platinum Partner FM Dag 2020

Categorieën: Events

Thema FM Dag 2020: In symfonie

Het ene instrument speelt hard als het andere zacht te horen is. Ieder volgt zijn eigen melodie. Toch is het geheel in harmonie, het volgt een ritme, ligt op een vaste koers. Dat is de kern van de symfonie. Soms is er rust nodig, dan weer versnelt alles in een razende vaart op weg naar een duidelijk doel. Eigenlijk gaat het in een bedrijf net zo. Er zijn eerste violisten, lead guitars, een hele slagwerksectie of enkele drummers. En iemand moet dat alles leiden, begeleiden en corrigeren: net als bij een orkest is er ook een dirigent nodig voor de zakelijke symfonie. Sommige bedrijven zijn klassiek en die volgen de bekende weg die gevraagd wordt en noodzakelijk blijft. Andere zijn meer jazzy, er is meer ruimte voor improvisatie, agile reageren op wat er gebeurt. Kunnen we onze symfonie ook aanpassen naar wat nodig is? Hoe klinkt uw bedrijfssymfonie?

 

FinanceFactor zal een zeer inspirerende sessie organiseren onder leiding van Roberto Elan, FEARLESS LIVING EXPERT & PEAK PERFORMANCE COACH. 

Ontvang vernieuwende inzichten op het gebied van mindset en performance. In deze sessie leert Roberto de deelnemers af te rekenen met de welbekende mythes en belemmerende overtuigingen en angsten die Finance Professionals ervan weerhouden onbevreesd hun maximale potentieel te benutten, om zo een krachtig bestaan te creëren dat wordt gekenmerkt door een consistente groei qua impact en invloed in hun professionele en persoonlijke leven. Een inspirerende en transformerende ervaring!

 

In verband met de situatie rondom het Corona virus is de FM dag verplaatst van 22 april 2020 naar 16 september 2020. 

Wilt u er op 16 september 2020 bij aanwezig zijn, laat dit ons dan weten via info@financefactor.nl

FinanceFactor gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af
Deel dit artikel:

Zit jouw vacature er niet bij?

Niet alle posities waarvoor wij mensen zoeken, staan op de website. Herken jij jezelf in onze kernwaarden maar staat jouw baan er niet bij? Stuur ons dan jouw open inschrijving.

Copyright © 2020 FinanceFactor   |  Sitemap   |  Copyright notice   |  Privacyverklaring   |  Klachten
FinanceFactor gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close