Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

FinanceFactor voor de 3e maal op rij onderdeel van de Top 250 groeibedrijven in Nederland

Categorieën: Algemeen

 

De Top 250 Groeibedrijven is een overzicht van snelgroeiende bedrijven (scale-ups), gebaseerd op het ScaleUp Dashboard en wordt gepubliceerd in samenwerking met nlgroeit. Het onderzoek wordt geleid door prof. Dr. Justin Jansen, academisch directeur van Erasmus Centre for Entrepreneurship en hoogleraar Corporate Entrepreneurship aan de Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit (RSM).

 

De Top 250 Groeibedrijven onderscheidt zich van andere lijsten door de focus op groei van medewerkers en omzet, in plaats van alleen te focussen op omzet zoals andere lijsten dat vaak doen. De Top 250 Groeibedrijven is een overzicht van snelgroeiende bedrijven (scale-ups). De Top 250 Groeibedrijven bestaat uit de 250 Nederlandse bedrijven die in de periode 2016 tot 2019 het meest in omzet en/of werknemers zijn gegroeid. De Top 10 is gebaseerd op bedrijven die in deze periode de meeste banen hebben gecreëerd en de hoogste gemiddelde jaarlijkse groei van werknemers hebben behaald.

 

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af
Deel dit artikel:

Zit jouw vacature er niet bij?

Niet alle posities waarvoor wij mensen zoeken, staan op de website. Herken jij jezelf in onze kernwaarden maar staat jouw baan er niet bij? Stuur ons dan jouw open inschrijving.

Copyright © 2021 FinanceFactor   |  Sitemap   |  Copyright notice   |  Privacyverklaring   |  Klachten
FinanceFactor gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close