Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Unieke kans: subsidie regeling voor persoonlijk ontwikkeladvies

Categorieën: Actueel

De arbeidsmarkt in 2020 is snel veranderd. Voor veel professionals is er grote onzekerheid. Mede daarom stelt de overheid de ”tijdelijke subsidieregeling NL leert door met inzet van ontwikkeladvies”, wegens groot succes, opnieuw open voor belangstellenden.   De nieuwe regeling start op 1 december 2020. Er is een beperkt budget voor adviezen beschikbaar. Snel aanmelden is belangrijk. FinanceFactor Executive Finance Professionals en de Smart Group bundelen hun kracht om jullie als professional in dit traject te begeleiden.


De subsidie bedraagt € 700,- en daarmee krijg je een persoonlijk ontwikkeladvies met ondersteuning van een ervaren loopbaanadviseur van FinanceFactor Executive Finance Professionals of de Smart Group. Het ontwikkeladvies zorgt ervoor dat je regisseur blijft over jouw verdere loopbaan. En je krijgt concrete handvatten om je inzetbaarheid op de arbeidsmarkt te verbeteren. Elk adviestraject start vanuit de situatieschets. Daarvan maakt een digitale arbeidsmarktscan onderdeel uit.

De regeling is bedoeld voor alle werkenden (waaronder werknemers, flexwerkers en zelfstandigen) en niet werkenden.

Interesse in deelname? Stuur een bericht naar info@financefactor.nl

#inspiratie #kansen #mobiliteit #loopbaan

 

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af
Deel dit artikel:

Zit jouw vacature er niet bij?

Niet alle posities waarvoor wij mensen zoeken, staan op de website. Herken jij jezelf in onze kernwaarden maar staat jouw baan er niet bij? Stuur ons dan jouw open inschrijving.

Copyright © 2022 FinanceFactor   |  Sitemap   |  Copyright notice   |  Privacyverklaring   |  Klachten
FinanceFactor gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close