Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Finance Factor wint definitieve gunning Rijksbrede Aanbesteding

Categorieën: Actueel

FinanceFactor wint definitieve gunning Rijksbrede Aanbesteding;  Financiële Interim Adviesdiensten Rijksoverheid.

Geweldig nieuws! FinanceFactor is in een samenwerkingsverband met Deloitte Consulting vanaf 01 Januari 2021 als partner geselecteerd voor de Inhuur financiële adviesdiensten; Beheer, Beleid, Planning en Control. 

De afgelopen 4 jaar was FinanceFactor reeds de vaste partner van de Rijksoverheid voor de invulling van financiële interim opdrachten. Ook in de komende jaren zal FinanceFactor de interim functies op het gebied van financiën gaan verzorgen. Graag komen wij in contact met financiële professionals met ervaring en expertise binnen de Rijksoverheid die gezamenlijk met ons de invulling van deze overeenkomst tot een succes willen maken. 

Voor meer informatie over deze prachtige samenwerking kun je contact opnemen met onze Senior Adviseur Rijksoverheid; Sander van Opstal, telefonisch bereikbaar op 06 51708941, of per email; sander.vanopstal@financefactor.nl 

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af
Deel dit artikel:

Zit jouw vacature er niet bij?

Niet alle posities waarvoor wij mensen zoeken, staan op de website. Herken jij jezelf in onze kernwaarden maar staat jouw baan er niet bij? Stuur ons dan jouw open inschrijving.

Copyright © 2022 FinanceFactor   |  Sitemap   |  Copyright notice   |  Privacyverklaring   |  Klachten
FinanceFactor gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close