Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Menu
Vacatures
Regio: Noord-Holland
Regio: Utrecht
Regio: Zuid-Holland
Regio: Zuid-Holland
Regio: Zuid-Holland
Regio: Internationaal,Zuid-Holland
Regio: Landelijk
Regio: Landelijk
Bekijk alle vacatures

Executive Coaching

 

 

Jasper Fase - Directeur Business Control, Detron ICT Groep

"Binnen Detron zijn we twee jaar geleden gestart met het professionaliseren van ons Finance team. FinanceFactor heeft dit proces vanaf het begin begeleid. Al onze Controllers en het Finance Management team hebben assessments doorlopen en hierna zijn we in meerdere workshops aan de slag gegaan met het team. Albert heeft hierin een belangrijke rol gespeeld. De assessments zijn door alle medewerkers als zeer positief ervaren, Albert luistert goed en levert op een rustige, maar zeer doelmatige manier feedback en zorgt ervoor dat je zelf gaat nadenken over hoe je handelt en of je resultaten boekt. In de workshops heeft Albert op dezelfde manier het team geholpen om efficiënter samen te werken en meer resultaten te boeken. Albert zorgt voor inspiratie door zijn effectieve manier van coachen en begeleiden, maar ook zijn kennis van de finance functie. De prestaties van de individuele medewerkers en van het team als geheel zijn mede hierdoor de afgelopen jaren zichtbaar verbeterd".

 

Een samenwerking tussen bevlogen professionals

Allbert Allmers

‘Je gaat niet naar een coach om het verleden te veranderen, maar om de toekomst vorm te geven’ 
                            ‘Coaching is een kortdurende professionele vriendschap’


Albert Allmers (1966) is een gedreven professional die, met meer dan 20 jaar nationale en internationale ervaring, zijn sporen in de recruitmentindustrie heeft verdiend. Hij vervulde diverse functies op het gebied van management, marketing en sales, onder meer bij Rekenmeesters en Yacht. Hij heeft leiding gegeven aan verschillende managementteams in ondernemingen op het gebied van detachering, werving en selectie en consulting. Daarnaast is hij reeds jaren een betrokken en persoonlijke coach voor financials en is hij verbonden aan de 5-daagse opleiding ‘Controller in 1 Week’ en de opleiding Certified Business Controller. Om de ontwikkelingen te blijven volgen binnen het vak van Coaching neemt Albert momenteel deel aan de Post Graduate "Executive Coaching" opleiding aan de VU te Amsterdam.

Eef Wouters

‘je bedwingt een berg niet, je geeft je over aan de berg’.

Eef Wouters is gedurende haar loopbaan in het bedrijfsleven minstens 25 jaar actief geweest op management niveau binnen het werkveld van personeel en organisatie. Dit was onder andere bij HBG, NEM en Imtech.
De laatste 15 jaar waren sterk internationaal ingekleurd, wat betekent dat zij binnen veel verschillende culturen de functionele verantwoordelijkheid voor Human Resources had. Eind 2013 heeft zij, op eigen initiatief en in goede harmonie, gekozen voor een stap terug in de hiërarchie om daarmee de potentiële opvolger zijn volgende carrièrestap te kunnen laten maken.

Werk maken van je passie
Na de ‘carrièrewending’ in 2013 heeft zij medio 2015 de overstap gemaakt naar datgene waar al lang haar passie lag: loopbaan coaching en conflictbemiddeling (Mediation). Met enige trots, want zij doet dat nu binnen een eigen praktijk. Eef had ook in de vele jaren daarvoor regelmatig als interne coach gefunctioneerd. Dat is alleen mogelijk wanneer je intern het vertrouwen geniet en een veilige omgeving kunt bieden. Deze coaching was voornamelijk gericht op begeleiding van jonge high potentials en medior/senior managers in management development trajecten.

Van der Mijn & Van Dorp

Specialisten op het terrein van mens & werk, met oog voor individu en organisatie. Werk beschouwen wij als hét speelveld waarop talent en inspiratie tot bloei kunnen komen. Goede afstemming tussen individuele en organisatiebelangen is daarbij essentieel. Wij helpen graag mee om die afstemming te creëren en te behouden. Onze Speerpunten zijn: Executive coaching, Loopbaanadvies en Outplacement.

Van der Mijn & Van Dorp is een landelijk opererend bureau. Onze senior coaches, adviseurs en trainers zijn ervaringsdeskundig. Zij brengen bovendien eigen expertise mee in juridische en arbeidsmarktvraagstukken, social media, presenteren, styling et cetera. Managing partners Frank van der Mijn en Nicolette van Dorp treden vooral op als gesprekspartner voor organisaties, management en directie.

Nicolette van Dorp - Van der Mijn & Van Dorp

'Werk beschouwen wij als hét speelveld waarop talent en inspiratie tot bloei kunnen komen'
Resultaatgerichte en ervaringsdeskundige executive coach en outplacementspecialist. Een netwerker pur sang met brede kennis van het bedrijfsleven en de non-profit sector. Verbindt, schept ruimte en helpt een nieuw perspectief te ontwikkelen. Daarbij deelt zij graag haar omvangrijke zakelijke netwerk met haar cliënten. Gewaardeerd om haar doortastendheid en out-of-the-box denken.

Frank van der Mijn - Van der Mijn & Van Dorp

'Werk beschouwen wij als hét speelveld waarop talent en inspiratie tot bloei kunnen komen'
Loopbaanadviseur, executive coach en opleider van collega’s. Daagt leiders en professionals uit om een vitale balans te creëren tussen persoonlijke, beroepsmatige en strategische belangen.Brengt graag beweging in dilemma's die horen bij het presteren op hoog niveau.Een positief kritische professional met strategisch inzicht en een uitstekende reputatie.

FinanceFactor Coaching Programma

In het FinanceFactor Coaching programma staat de persoon vanzelfsprekend centraal. “Wat zijn je doelen? Wat gaat er in je om? Waar loop je tegenaan?” Hoe kunnen de kwaliteiten optimaal tot ontplooiing komen en hoe, wanneer en waar komen deze het beste tot hun recht. Wat zijn de aanlegfactoren, wat de affiniteiten? Waarmee, in welke functierichting, wordt de persoon gelukkig? Aan welke kwaliteiten dient dan aandacht gegeven te worden?

Van daaruit wordt verder gewerkt aan ontwikkeling van beroepsrelevant gedrag en gedragscompetenties. Het traject strekt zich veelal uit over een termijn van 3 tot 6 maanden, waarin eens per 2, 3 of 4 weken een sessie van 2 uur gepland wordt. De frequentie is afhankelijk van zowel de urgentie van het te bereiken doel als van het tempo waarin gedrag meetbaar, althans beoordeelbaar, kan worden verbeterd.

Het FinanceFactor Coaching programma wordt afgelegd in een aantal stappen. Ongeacht het per definitie op maat gesneden programma, is hun volgorde min of meer universeel:
1 Inventarisatie persoonlijke wensen en doelen (en/of wensen en doelen vanuit de organisatie)
2 Nul-meting door middel van tests, assessment en/of 360° feedback scan
3 Afstemming t.a.v. doel en aanpak
4 Coachingsessies

Paul van Beckum - Marketing Manager, Alex van Groningen

It’s an honour to work with Albert. 
As a gifted personal coach he is part of the success of the programme Controller in a Week. Why? 
- His calming personality makes everyone feel completely comfortable. 
- 100% honest and respectful. 
- Full dedicated and committed to the client, Albert is always looking for improvement. 
Are you thinking about improving your (employees) personal and professional skills? Just meet Albert…
Top qualities: Great Results, High Integrity, Creative

Voor meer informatie over het coachingprogramma van FinanceFactor kunt u contact opnemen met Albert Allmers, albert.allmers@financefactor.nl, 085 - 041 0441. En dat kan ook 's avonds of in het weekend, FinanceFactor werkt 16/7.

Nieuwste kansen per mail ontvangen?
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Contact

FinanceFactor BV
"Villa Maarheeze"
Rijksstraatweg 675
2245 CB WASSENAAR
T +3185 0410441 
info@financefactor.nl

OTYS Recruiting Technology © FinanceFactor 2017 | Disclaimer | Sitemap
FinanceFactor gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.